Walter Langerak

Walter Langerak werkt alweer een kleine tien jaar met veel plezier bij VanderHelm.

Walter heeft rond 2011/2012 via de website een open sollicitatie gestuurd naar VanderHelm, midden in de kredietcrisis. “Ik ben nog steeds dankbaar dat ik toen deze kans heb gekregen ondanks de onvoorspelbare tijd waar we toen in zaten.”

Walter begon bij het bedrijf als DLP-er (Deskundige leidinggevende projecten), mede doordat hij voor dit werk en deze functie de papieren had.

Daarna is Walter Langerak doorgestroomd als veldwerker en MKB’er, omdat hij alles rondom saneringen mooi werk vond en vindt. “Ik heb daar intussen veel ervaring in opgedaan. De meeste tijd besteed ik aan milieukundige begeleiding. Het is heel afwisselend werk waarbij je contact hebt met allerlei partijen en personen. De uitdaging is steeds: denken in oplossingen en samen een mooi werk maken.”

De goede sfeer bevalt Walter prima. “Bij VanderHelm is er ook aandacht voor de mens achter de medewerker. Je krijgt de ruimte en de vrijheid om redelijk zelfstandig je werk te doen en je zo te ontwikkelen.”

“Het is heel afwisselend werk waarbij je contact hebt met allerlei partijen en personen. De uitdaging is steeds: denken in oplossingen en samen een mooi werk maken.”