Mooie samenwerking met NU Projectontwikkeling

VanderHelm en NU Projectontwikkeling werken al wat jaren samen. Ook nu mogen wij elkaar weer versterken voor het ontwikkelen van het gebied Hofstede in Rijswijk. De samenwerking loopt goed en hebben een mooie reactie van Thijs van Oosten (Project Manager bij NU Projectontwikkeling) mogen ontvangen.

“NU Projectontwikkeling en VanderHelm werken al flink wat jaren samen. Binnen het project Buitenplaats Hofstede te Rijswijk begon deze samenwerking met de benodigde milieukundig onderzoeken, inmeting van het terrein en ecologische advies. Later in het proces hebben we met elkaar in een bouwteamsamenwerking de verdere technische uitwerking van het ontwerp van Bosch & Slabbers Landschapsarchitecten opgepakt. In het najaar van 2023 is VanderHelm gestart met het bouwrijp maken. Na de bouw van het project Buitenplaats Hofstede door Bolton Bouw zal VanderHelm in nauwe samenwerking met Aannemingsbedrijf Van der Meer uit Benthuizen ook het woonrijp maken van het mooie project Buitenplaats Hofstede op zich nemen.

De samenwerking verloopt goed naar wens. Partijen vullen elkaar daar waar nodig aan en uitdagingen worden samen opgepakt. VanderHelm is met haar kennis en kunde van toegevoegde waarde in de civiele uitwerking van de plannen en ontzorgt ons als ontwikkelaar richting Bouw- en Woonrijp maken. We kijken uit naar de realisatie van Buitenplaats Hofstede waar we met elkaar een uniek project met bijzondere woningen in een prachtige groene omgeving realiseren!”

Als VanderHelm zijn wij trots op deze samenwerking, een samenwerking waarbij twee partijen elkaar aanvullen en daarmee mooie projecten weten te verwezenlijken.