VanderHelm Bedrijven en De Aquanoom; samen sterker

Per 1 juli aanstaande maakt De Aquanoom onderdeel uit van VanderHelm Bedrijven. Het Zoetermeerse adviesbureau op het gebied van het beheer van oppervlaktewater en oplossingen voor klimaat adaptatie blijft zelfstandig en onafhankelijk bureau actief in de markt. Echter, waar de bedrijven samen op kunnen trekken worden de handen ineen geslagen.

VanderHelm Bedrijven is als familiebedrijf al meer dan 40 jaar dė bodembrede dienstverlener uit Berkel en Rodenrijs. VanderHelm doet hiermee alles wat op en in de bodem moet gebeuren, in de gehele keten van Onderzoek, Advies en Realisatie met de specialismen Milieu, Civiel & Infra en Ecologie.

De Aquanoom is een bureau dat gericht is op advisering en het uitwerken van plannen. Het dienstenveld van De Aquanoom ligt met name op het beheer en onderhoud van oppervlaktewater, natuurvriendelijke en beschoeide oevers en civiele kunstwerken. Ook het bedenken van oplossingen op het gebied van klimaatadaptatie, hitte stress en biodiversiteit behoren tot de activiteiten van het bedrijf.

In deze verbinding van diensten ligt de belangrijkste plus van de samenwerking en de grootste reden om deze stap te maken. Bodem en water onder één dak, zowel voor VanderHelm en De Aquanoom als voor de opdrachtgevers een “win-win” situatie.

De toekomstvisies van beide bedrijven sluiten naadloos op elkaar aan. Het meedenken in oplossingen voor een duurzame en mooie leefomgeving en de klimaatproblematiek zijn voor beide bedrijven de uitdagingen voor de komende jaren. Zowel VanderHelm als De Aquanoom willen samen met de opdrachtgevers op zoek naar verstandige en praktische oplossingen.

Dit willen wij niet alleen uitdragen met mooie woorden, maar wij stropen ook graag onze mouwen op om hieraan daadwerkelijk invulling te geven.

De Aquanoom blijft voorlopig werken vanuit Zoetermeer. Alle gegevens blijven hetzelfde, van adres en telefoonnummer tot de contactpersonen.

Wij zijn er van overtuigd dat het samenvoegen van kennis en ervaring leidt tot een nog beter, completer en toekomstgerichter dienstenpakket voor Milieu, Civiel & Infra, Ecologie én Water. Ook klanten doen hiermee hun voordeel.

VanderHelm Bedrijven               De Aquanoom
Gijs van der Helm                        Marco Vermeer
Anton Dijkshoorn