Jeike van de Poel

Na haar studie biologie aan de universiteit van Wageningen is Jeike van de Poel eerst enkele jaren werkzaam geweest als zelfstandig ecoloog. Sinds 2018 werkt Jeike met veel plezier op de afdeling ecologie van VanderHelm.

“Bij VanderHelm werk ik in een gezellig team van ecologen, waarbij ook mijn kritische blik wordt gewaardeerd.” Vanuit haar universitaire achtergrond en haar betrokkenheid bij de Zoogdiervereniging streeft Jeike altijd naar de juiste balans tussen de gewenste en benodigde onderzoeksinspanning. “Door een onderzoek slim op te zetten en uit te voeren, biedt je de opdrachtgever een product dat ecologisch zinvol is en bovendien juridisch klopt. En dat is precies wat je nodig hebt om goed advies te kunnen bieden.”

Als vakspecialist ecologie werkt Jeike aan uiteenlopende projecten, van biodiversiteitsstudies tot soortmanagementplannen en ontheffingsaanvragen. Ook is zij actief betrokken bij de opleiding van de junior adviseurs. “Bij VanderHelm staan we voor kwaliteit. Dat betekent ook dat we uitgebreid investeren in startende collega’s, zodat zij snel zelfstandig en met zelfvertrouwen kunnen functioneren. Zo kunnen wij onze opdrachtgevers optimaal ondersteunen.”

“Bij VanderHelm staan we voor kwaliteit. Dat betekent ook dat we uitgebreid investeren in startende collega’s, zodat zij snel zelfstandig en met zelfvertrouwen kunnen functioneren.”