Marie-Louise Verstraten

Marie-Louise Verstraten (40) werkt sinds 2017 bij VanderHelm Bedrijven. Ze kwam er terecht via een open sollicitatie nadat overbuurman Frans van Wijk had verteld hoe leuk en boeiend het is om bij VanderHelm te werken.

Marie-Louise was verkoper in de staalindustrie, maar wilde graag dichter bij huis gaan werken. Ze vond het prachtig dat ze de kans kreeg om aan de slag te gaan in een vak dat ze nog moest leren. Ze begon als junior-bodemadviseur en is intussen projectleider Bodem.

De persoonlijke contacten en de familiesfeer spreken haar aan. “Ze zijn bij dit bedrijf professioneel , maar ook meedenkend wat betreft je thuisomstandigheden. Ik heb de gelegenheid gekregen in plaats van 3,5 dag nu vijf dagen even lang te werken zodat ik bijtijds thuis ben voor twee van onze kinderen die nog op de basisschool zitten.”

Marie-Louise vindt verder de dynamiek van het bedrijf heel mooi. “Ik ben iemand die druk moet voelen om lekker te kunnen presteren. Dus ik vind het heerlijk als er veel werk op me af komt. Dan kan ik lekker knallen.”

“Ze zijn bij dit bedrijf professioneel , maar ook meedenkend wat betreft je thuisomstandigheden.”